FMD TRUCKS

RENAULT TRUCKS SERVICE POINT

Blijf niet met uw vragen zitten, maar contacteer ons vandaag nog!


  Team

  In 2006 begon voor mij het ‘FMDTRUCKS verhaal’. Sindsdien kan je mij terugvinden in de bureau en in de garage om mijn team te ondersteunen waar nodig om een vlotte afhandeling bij de reparatie van de trucks, opleggers en voertuigen te garanderen. Onder het motto: "Een betrouwbare service met de nodige kennis en kwaliteit".
  Frederick Druant
  Zaakvoerder
  Mij kan je steeds terugvinden in de bureau. Geboren administratieve duizendpoot die communicatief, spontaan en sociaal in omgang is. Kortom een meid van alle werken.
  Marlis Fiey
  Zaakvoerster
  Na mijn stage in 2010 hier de kans gekregen om te groeien "on the job". Ook mijn rijbewijs C + CE hier behaald. Mij kan je vooral vinden in de afdeling van de trucks. Herstellingen, opsporen van elektrische storingen behoren tot 1 van mijn vele taken.
  Sam
  Mecanicien

  Meer dan 20 jaar ben ik gebeten door het vak. De vrachtwagens, opleggers hebben nog weinig geheimen voor mij. Door de steeds veranderende systemen en technologieën volg ik regelmatig een bijscholing.

  Xavier
  Mecanicien

  Na mijn schoolcarrière gestart bij FMD TRUCKS. Ik ontferm me vooral over het lichtere gamma, daar kan ik mij echt in uitleven/verdiepen. Onderhoud en herstellingen van alle onderdelen zorgt voor een boeiend en afwisselende job.

  Matti
  Mecanicien

  Via een VOP opleiding, met de nodige ondersteuning van ons team de stiel geleerd. Het flexibele uurrooster zorgt ervoor dat ik 1 dag per week vrij ben en kan sleutelen aan mijn Go-Kart.

  Melvin
  Mecanicien

  Word jij onze nieuwe collega?

  Stuur vrijblijvend je cv naar info@fmdtrucks.be

  Jouw naam
  Mecanicien

  Word jij onze nieuwe collega?

  Stuur vrijblijvend je cv naar info@fmdtrucks.be
  Jouw naam
  Mecanicien